0

Moja korpa

... je prazna

Anti-dandruff Lotion

losion-protiv-peruti-anti-dandruff-slika
I konačno bez blama zbog peruti!
Prodajna cena620 RSD
Pakovanje
150ml
Opis
 
Subrina professional losion protiv peruti sadrži cink - pirion i američki slamnik (ehinacea) koji efikasno otklanja teže oblike peruti, sprečava novi nastanak i istovremeno smiruje iziritirano vlasište.

Za koga je namenjen:
Iziritirana koža glave i svrab izazvan svim oblicima peruti i seboreičnog dermatitisa.
 
Glavne odlike:
Losion efikasno uklanja uporan perut i sprečava ponovno pojavljivanje. Smanjuje ljušćenje kože na glavi, smanjuje svrab i crvenilo i stimuliše krvne ćelije za zdrav rast kose. Nežan je i prijatan za korišćenje i ostavlja kosu sjajnom i lakom za dalje oblikovanje.
 
Od čega se sastoji:
Purple coneflower (Echinacea purpurea) – Ehinacea ima mnoge terapijske prednosti kao što su antiseptičke karakteritike, stimulacije krvnih zrnaca i redukovanje upala. Ona rešava probleme poremećaja rasta kose, gubitka kose, oštećenja kose i poboljšava sjaj i elastičnost kose.
Zinc Pyrithione - Cink Perition čisti kožu na glavi i kontroliše miirise koji se oslobađaju od mikroorganizama koji na koži vaše glave izazivaju stvaranje peruti, seboreičnog dermatitisa i ostalih stanja. Isto tako može i poboljšati teksturu i izgled vaše kose tako što joj pomaže da postane mekša, sjajnija i samim tim stavra uslove za zdrav rast kose.
Elastab – Aktivna supstanca Elastab efikasno uklanja uporan perut i sprečava njegovo ponovno pojavljivanje. U poređenju sa drugim agensima protiv peruti njegova funkcija ima produženi efekat u smanjenju ljušćenja kože na glavi i smanjenu svraba.
Salicylic Acid – Salicilna kiselina se korisit u lečenju bolesti kao što je perut. Radi na bržem oslobađanju mrtvih ćelija spoljog sloja kože glave i nagomilavanjem istih.
 
Upotreba:
Naneti šampon na mokru kosu i nežno masirati kožu glave. Isprati sa čistom vodom. Naneti losion direktno na kožu glave i ostaviti bez ispiranja. Losion koristiti u prvom mesecu 2 puta nedeljno, a onda nastaviti 1 nedeljno. 
 

Kupi zajedno sa 10% popusta

šampon-protiv-peruti-anti-dandruff-slika
 540 RSD
 486 RSD
losion-protiv-peruti-anti-dandruff-slika
 620 RSD
 558 RSD

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.