0

Moja korpa

... je prazna

Madam Fairy Shop se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke dostavljene prilikom registracije.

Kada kupujete na Sve za Žene Interent prodavnici poželjno je da se registrujete, jer dobijate bolje uslove kupovine. 

Lični podaci koje zahtevamo prilikom registracije su vezani isključivo za obradu porudžbine i isporuku. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o nalozima bile potpune.

Prilikom registracije imate mogućnost da se prijavite za Newsletter. Ako u nekom trenutku ne želite više da primate Newsletter, možete uvek da se odjavite sa naše liste, ali ste i dalje registrovani kao kupac.

Madam Fairy Shop neće dostavljati niti razotkriti lične podatke kupca trećoj strani, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza.

Madam Fairy Shop i njeni poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Svi podaci o kupcima se čuvaju na sigurnim tehnologijama i dostupni su samo onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Uvek možete ugasiti vaš nalog i svi vaši podaci će biti izbrisani.

Podatke koji se pristupom na web stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i slično) Madam Fairy Shop ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu Sve za Žene na adresi svezazene.rs kao i na sve stranice unutar svezazene.rs domena, a ne na spoljne stranice od drugih sajtova na koje upućuju linkovi sa Sve za Žene Internet prodavnice.