0
Ukupno : 0 RSD
Vaša korpa je trenutno prazna
Osveži

Madam Fairy se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke dostavljene nama prilikom registracije.

Kada kupujete na Madam Fairy sajtu poželjno je da se registrujete, jer dobijate bolje uslove kupovine. 

Lični podaci koje zahtevamo prilikom registracije su vezani isključivo za obradu porudžbine i isporuku. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o nalozima bile potpune.

Prilikom registracije imate mogućnost da se prijavite za Newsletter. Ako u nekom trenutku ne želite više da primate Newsletter, možete uvek da se odjavite sa naše liste, ali ste i dalje registrovani kao kupac.

Madam Fairy neće dostavljati niti razotkriti lične podatke kupca trećoj strani, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza.

Madam Fairy i njegovi poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Svi podaci o kupcima se čuvaju na sigurnim tehnologijama i dostupni su samo onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Uvek možete ugasiti vaš nalog i svi vaši podaci će biti izbrisani.

Podatke koji se pristupom na web stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i slično) Madam Fairy ima pravo koristiti isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu Madam Fairy svezazene.rs kao i na sve stranice unutar svezazene.rs domena, a ne na spoljne stranice od drugih sajtova na koje upućuju linkovi sa Madam Fairy sajta.

PRIJAVA NA MF E-MAIL LISTU

 • FM MESSENGER

  madam fairy shop facebook stranica messenger code
  SKENIRAJ KOD SA FB MESSENGER- OM I MOŽEŠ NAS ODMAH KONTAKTIRATI.
 • KONTAKT

  e-mail adresa

  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  Mobilni Telefon

  069 300 40 18

Top