0

Moja korpa

... je prazna

Color Šampon

šampon-za-farbanu-kosu-color-slika
Šampon za farbanu kosu.
Prodajna cena540 RSD
Popust
Pakovanje
250ml
Opis
Šampon za farbanu kosu sa ekstraktom badema i keratin. Ojačava i oživljava kosu obnavljajući joj fleksibilnost i sjaj. Osigurava dugotrajnost boje na kosi.
 
Za koga je namenjen:
Za sve tipove farbane kose.
 
Glavne odlike:
Color Shampoo je dizajniran za nežno pranje svih tipova farbane kose i minimiziranje ispiranje boje sa kose. Farbana kosa je redovno izložena agresivnim elementima i zato joj je potrebna ekstra nega.
Dodatna vlaga je preko potrebna farbanoj kosi kao i da se ojača. Zdrava i vitalna kosa biće sjajnija, a i samim tim boja će biti dugotrajnija. 
 
Od čega se sastoji:
  • Ekstrakt badema - Badem je pun proteina, vitamina i minerala.Sadrži dobre masti i vlakna, a malo karbohidrata. Almond zatvara vlagu u kosi i pruža ekstra snagu kosi.
  • Keratin je fibrozni protein koji daje jačinu i elastičnost unutračnjoj i spoljašnjoj strukturi kose. Zato se keratin stavlja u proizvode za negu kose jer je ojačava od unutrašnjosti ka spoljašnosti. Infuzija keratina je značajna za kosu tretiranu farbom, jer će zdrava i vitalna kosa duže zadržati boju na kosi.
 
Upotreba:
Naneti šampon na mokru kosu i nežno masirati kožu glave. Isprati sa čistom vodom. Za najbolje rezultate kombinovati sa ostalim proizvodima iz kojekcije Color.
 

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.