0

Moja korpa

... je prazna

Hydro Regenerator

hydro-balzam-za-kosu-PHi-subrina-professional-slika
Hidrantni regenerator za kosu.
Osnovna cena sa PDV-om620 RSD
Prodajna cena434 RSD
Pakovanje
250ml
Opis
Hidrantni balzam raspetljava kosu, dodaje vlagu, povećava mekoću i ne otežava kosu. Sadrži tačnu kombinaciju uree, saharida i morske trave koji štite kosu i kožu glave od isušivanja.
 
Za koga je namenjen:
Hydro balzam za kosu je savršen za normalnu, suvu i kovrdžavu kosu. Pogodan za svakodnevnu upotrebu.
 
Glavne odlike:
PHI hidro sistem pruža optimizovanu hidrataciju koji je usmeren na isušivanje i zadržavanju vlage, gde je najpotrebnija kosi. Stvoren za svakodnevnu upotrebu, ovaj napredni hidratantni sistem pomaže u vraćanju živosti i čini suvu, oštećenu kosu mekom ne opterećujući je. Ovaj hidratantni balzam daje salonski zdrav izgled i zavidan sjaj.
 
Od čega se sastoji:
  • Urea - urea se obično dodaje proizvodima za kosu zbog svoje sposobnosti da deluje kao krema za suvu, grubu, ispucalu i tršavu kosu i kožu. Urea obezbeđuje dugotrajnu vlagu i smanjuje napetost kože. Ona je takođe poznata po svojim anti-gljivičnim i anti-mikrobnim kvalitetom.
  • Saharid Isomerat - To je 100% prirodan, biljnog porekla sastojak, poznatiji kao šećer. On osigurava instant, duboku hidrataciju i stvara rezervoar vlage koji traje najmanje 72 sata. On takođe obezbeđuje zadržavanje vlage, hidrataciju kože i jačanje kose.
  • Alge - Alge obiluje kalcijum, magnezijum i gvožđe. Savršeno rešenje za suvu, slabu kosu, loš rast kose i gubitka kose. One pružaju savršenu ravnotežu vlage za kosu i kožu glave.
 
Upotreba:
Nanesite regenerator na opranu, isfrotiranu kosu, rasčešljajte ga i dobro isperite posle 1-2 minuta. Važno je da iscediti svu vodu iz kose pre balzama koji omogućava hranljive molekule da se drže na kosi.
 

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.