0

Moja korpa

... je prazna

Repair Šampon

šampon-za-kosu-repair-subrina professional-slika
Šampon za suvu i oštećenu kosu. Bogat Moringa uljem. Pomaže rekonstrisanju vlakana kose.
Prodajna cena785 RSD
Pakovanje
250ml
Opis
Šampon za kosu obogaćen sa Moringa uljem i keratriksom. Poboljšava strukturu sive i oštećene kose, oživljava kosu i vraća joj elastičnost i mekoću.
 
REPAIRE - Subrina Professional je kolekcija Profesionalnih i Premium proizvoda za negu kose.
 
Za koga je namenjen:
Reapir Šampon za kosu je bogat hranljivim sastojcima i savršen za oštećenu i oslabljenu kosu.
 
Glavne odlike:
Oštećena kosa je obično posledica prekomerne upotrebe alata za oblikovanje kose sa toplotom i nekontrolisanog korišćenja hemijskih tretmana. Selektivni sastojci u šamponu za oštećenu kosu će ojačati vlakna kose, pružajući važne minerale i vitamine za kosu. Šampon pomaže rekonstrukciju vlakana kose ostavljajući kosu mekom, zdravom i sjajnom.
 
Od čega se sastoji?
  • Moringa ulje - Naučno je dokazano da Moringa ulje obezbeđuje sve hranljive sastojke potrebne za zdravu i vitalnu kosu. Ona dolazi iz semena Moringa Oleifera drveta, takođe poznat kao "Drvo života" koji potiče sa Himalaja u severozapadnoj Indiji. Većina problema sa kosom, kao što su suva koža i rascvetali krajevi su zbog nedostatka vitamina u kosi. Moringa sadrži izuzetnu količinu vitamina A koji pomažu jačanju kose. Moringa ulje jača kosu isporukom važnih minerala i vitamina folikulima. Takođe je odličan izvor vitamina E koji poboljšava cirkulaciju krvi u koži glave, što dovodi do sve duže, jače i zdravije kose.
  • Keratrix ™ je restorativni prirodni aktivni sastojak koji se sastoji od rogača, dizajniran za oštećenu i oslabljenu kosu. To povećava snagu kose i elastičnost, poboljšava suvu i slabu kosu i popravlja oštećenja izazvana mehaničkim, termalnim i hemijskim procesima. Bogat amino kiselinama takođe poboljšava funkciju kose i jača vlakna.
 
Upotreba:
Nanesite Repaire Shampoo na mokru kosu, masirajte nežno kožu glave i kosu . Isperite kosu temeljno vodom. Za najbolje rezultate kombinujte šampon sa drugim oblikom proizvoda PHI linije Repaire.
 

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.