0

Moja korpa

... je prazna

Repair Eliksir

hydro-šampon-PHi-subrina-professional-slika
Eliksir za suvu i oštećenu kosu. Obnovljeni sjaj i vlaga kose.
Prodajna cena1090 RSD
Pakovanje
70ml
Opis
Repair elixir - Eliksir za oštećene i rascvetale krajeve sadrži vitamin E i silikone koji izglađuju kutikulu, ostavljajući kosu svilenkastom i sjajnom nakon upotrebe.
 
REPAIRE - Subrina Professional je kolekcija Profesionalnih i Premium proizvoda za negu kose.
 
Za koga je namenjen:
Repair elixir je savršen za suvu i neposlušnu kosu, koja se lako lomi, ili za kosu koja je bila pod uticajem preteranih hemijskih tretmana, kao što su trajna i farbanje.
 
Glavne odlike:
Eliksir formira tanak zaštitni sloj na kosi i vraća vlagu izgubljenu zbog izlaganja suncu ili toplote proizvedene iz uređaja za oblikovanje kose. To je rešenje za negu kose koji čini kosu sjajnom i zaustavlja je da se mrsi. Takođe se koristi kao zaštita od preterano izlaganje suncu i proizvoda za stilizovanje kose. Sa nekoliko kapi kosa izgleda svilenkasta i lagana, kao da je transformisana.
 
Od čega se sastoji?
  • Vitamin E
    • Rast Kose: Vitamin E je veliki stimulans za rast kapilara i poboljšava cirkulaciju krvi. Rezultat je jak i zdrav rast kose.
    • Prerano Seđenje: Siva kosa se smatra kao simptom degeneracije tela. Vitamin E sadrži efikasne i moćne antioksidanse koji usporavaju naš proces starenja.
    • Bujna kosa: Vitamin E vlaži kosu što je čini blistavom, sjajnijom i jačom nego ranije.
    • Rascvetali krajevi: Vitamin E je savršen alat za vraćanje zdravlja kose. Proizvodi koji sadrže vitamin E popravljaju rascvetale krajeve i oštećenu kosu koji su obično posledica čestih feniranja, peglanja, uvijanja i farbanja.
 
Upotreba:
Nanesite eliksir na suvu kosu, samo na vrhove. Neće da oteža kosu. Kosa ostaje sjajna i negovana.
 
 

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.