0

Moja korpa

... je prazna

Repair Maska za Kosu

maska-za-suvu-i-oštećenu-kosu-repaire-subrina-professional-slika
Maska za oštećenu i suvu kosu. Intezivna nega i revitalizacija.
Prodajna cena720 RSD
Opis
Maska za kosu sa Moringa uljem i Keratriksom. Intenzivno obnavlja unutrašnjost kose, kao i njenu kutikulu.
 
REPAIRE - Subrina Professional je kolekcija Profesionalnih i Premium proizvoda za negu kose.
 
Za koga je namenjen:
Repair mask nudi revitalizaciju kose, rekonstruisanjem suve, oštećene kose. Savršena za gustu i grubu kosu kojoj treba dodatna pažnja.
 
Glavne odlike:
Precizna kombinacija Moringa ulja i Keratriksa podmlađuje i obnavlja kosu, ostavljajući je duboko negovanu iznutra. Repaire mask povećava otpornost i elastičnost i jača vlakana kose. Kosa ostaje meka, glatka i svilenkasta na dodir.
 
Od čega se sastoji?
  • Moringa ulje - Naučno je dokazano da Moringa ulje obezbeđuje sve hranljive sastojke potrebne za zdravu i vitalnu kosu. Ona dolazi iz semena Moringa Oleifera drveta, takođe poznat kao "Drvo života" koji potiče sa Himalaja u severozapadnoj Indiji. Većina problema sa kosom, kao što su suva koža i rascvetali krajevi su zbog nedostatka vitamina u kosi. Moringa sadrži izuzetnu količinu vitamina A koji pomažu jačanju kose. Moringa ulje jača kosu isporukom važnih minerala i vitamina folikulima. Takođe je odličan izvor vitamina E koji poboljšava cirkulaciju krvi u koži glave, što dovodi do sve duže, jače i zdravije kose.
  • Keratrix ™ je restorativni prirodni aktivni sastojak koji se sastoji od rogača, dizajniran za oštećenu i oslabljenu kosu. To povećava snagu kose i elastičnost, poboljšava suvu i slabu kosu i popravlja oštećenja izazvana mehaničkim, termalnim i hemijskim procesima. Bogat amino kiselinama takođe poboljšava funkciju kose i jača vlakna.
 
Upotreba:
Nanesite masku na vlažnu kosu. Ostavite 3-5 minuta i dobro je isperite. Važno je da se iscedi sva voda iz kose pre nanošenja maske, omogućavajući hranljivim molekulima da se drži na kosi.
 
 

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.