U toku je jesenji odmor. Sve narudžbine će biti isporučene od 15. novembra 2021.
0

Moja korpa

... je prazna

Volume Šampon

volume-šampon-subrina-professional-slika
Šampon koji povećava volumen kosi, debljinu i izdizanje.
Osnovna cena sa PDV-om540 RSD
Prodajna cena378 RSD
Pakovanje
250ml
Opis
Voluminizirajući šampon za tanku i slabu kosu sa proteinima mleka, đumbira i pantenola povećava obim fine i delikatne kose.
 
VOLUME kolekcija - Subrina Professional je Profesionalni i Premium proizvod.
 
Za koga je namenjen:
Volume Shampoo - Volume šampon je savršen šampon za tanku, ravnu i delikatnu kosu. Obezbeđuje neopterećujući, pojačan volumen i dodaje teksturu kosi.
 
Glavne odlike:
Kada je zaštitni sloj kutikule kose oštećen ili uništen, kosa postaje tanja i tanja. PHI Volume linija daje fin i tanak sloj kosi i volumen. Jedinstvena kombinacija sastojaka pojačava vlagu i debljinu kose, i isto tako dodaje teksturu vlaknima i povećava volumen od korena do vrha. Volume Shampoo je dizajniran da poveća volumen kosi, debljinu i izdizanje.
 
Od čega se sastoji:
  • Mlečni proteini - Mlečni protein se smatra kao izvor proteina najvišeg kvaliteta koja imaju kompletne aminokiseline potrebne za pravilnu negu kose. Mlečni proteini mogu popraviti, restruktuirisati i izlečiti kako kosu i tako i kožu. Sa kontinuiranim korišćenja kosa će postati više kompaktan, sa više tela i teksture i biće manje sklona da se cepa pri krajevima i u opšte šteti.
  • Ginger- Đumbir sadrži magnezijum, fosfor, kalijum i vitamine koji pomažu da vaša kosa bude jača, zdravija i sjajnija.On je koristan protiv opadanja kose i problema sa peruti koji su tipični za tanke i mlitave kose. Đumbir takođe pomaže kod cirkulacije i protoka krvi kroz kožu glave koja poboljšava rast folikula dlake.
  • Pantenol - Pantenol pomaže vlaženju kose i kože i zaustavlja dehidrataciju. On oblaže kosu i zatvara njenu površinu, podmazuje vlasi i daje joj sjajan izgled. Pored toga, pošto se pantenol ravnomerno raspoređuje na površini vlasi, formira glatku film preko kutikule kose čime poboljšava refleksiju svetlosti i čini kosu sjajnijom i blistavijom. Takođe je savršen za rasčešljavanje.
 
Upotreba:
Nanesite Volume Šampon na vlažnu kosu, masirajte kožu glave i kosu nežno. Isperite kosu temeljno vodom. Za najbolje rezultate kombinujte šampon sa Volume Conditioner.
 

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.