0

Moja korpa

... je prazna

Active Energy Ampule Protiv Opadanja Kose

ampule-protiv-opadanja-kose-active-energy-subrina professional-slika
ampule-protiv-opadanja-kose-active-energy-subrina professional-slika
ampule-protiv-opadanja-kose-active-energy-subrina professional-slika
Ampule u kombinaciji sa šamponom uspešno učestvuju u tretmanu protiv opadanja kose.
Prodajna cena1240 RSD
Popust
Pakovanje
5x10ml
Opis
Active Energy ampule protiv opadanja kose na biljnoj bazi hmelja i prosa smanjuje prekomerno opadanje kose, jača kosu, obezbeđuje folikulima kose novu energiju za obnovu rasta.
 
Za koga je namenjen:
Za sve tipove kose. Protiv opadanja kose i proredjene kose.
 
Od čega se sastoji:
Proso – Proso je malo seme bogato protteinima koje se decenijama koristi za lečenje problema sa kosom. Proso je bogato esencijalnim masnim kiselinama, magnezijumom i mnogim amino kiselinama koje su osnova proteina. Amino kiseline su neophodne za stvaranje keratina koji je osnovni element kose i noktiju. Odavno je poznato da ekstrakt prosa povoljno utiče na rast kose i noktiju.
 
Hmelj – Ova biljka je poznata kao bogat izvor vitamina i raznih aminokiselina. Hmelj naročito dobro utiče na ponovni rast kose i usporava opadanje kose, kao i rešava probleme kao što su perut, slaba i krta kosa.
 
Glavne odlike:
Ove kapi efikasno sprečavaju stanjivanje i slabljenje kose. One podstiču protok krvi što pozitivno utiče na rast kose.Hrane kožu glave omogućujući novi rast kosi. 
 
Upotreba:
Naneti šampon na mokru kosu i nežno masirati kožu glave. Isprati sa čistom vodom. Obrisati kosu sa peškirom i onda umasirati jednu ampulu u kožu glave i ostaviti bez ispiranja. Za ozbiljne probleme gubitka kose preporučujemo upotrebu ampule pre početka pranja kose. Umasirati ampulu pre pranja u kožu glave i ostaviti da odstoji 20-30 min.
Preporuka je koristiti ampule 2 puta nedeljno u dužini od 3-4 meseca.
 

Kupi zajedno sa 10% popusta

Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.