0

Moja korpa

... je prazna

Ako ste već registrovani, molimo Vas da se prijavite ovde direktno

Isporučiti
Za adresu isporuke koristiti adresu kao za naplatu
Dodaj/Izmeni adresu za isporuku
Ime Šifra Cena Količina Popust Ukupno
 
Ukupna cena proizvoda
   

Izabrana isporuka

Niste izabrali način isporuke

Molimo izaberite način isporuke

 
Ukupno:
0 RSD
Napomene i posebni zahtevi
Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja


Ovi uslovi korišćenja se primenjuju kad pristupite sajtu Sve za Žene 
svezazene.rs, kao i prilikom registracije i kupovine na sajtu.

Preporučujemo da sačuvate ovaj primerak uslova korišćenja prilikom bilo kakvog vida korišćenja sajta Sve za Žene (pristup informacijama, registracija, kupovina i prijava na Newsletter).

SAGLASNOST

Korišćenjem Sve za Žene sajta slažete se sa ovim uslovima korišćenja.

DOPUNE I IZMENE

Zadržavamo pravo na:

Ažuriranje ovih uslova s vremena na vreme o kojima ćete biti obavešteni preko odgovarajućeg objavljivanja na sajtu. Vaša je odgovornost da proverite takve promene. Promene će se primenjivati nakon što smo dali takvo obaveštenje.

Ako ne želite da prihvatite nove uslove ne bi trebalo da nastavite da koristite Sve za Žene sajt .

Ako nastavite da koristite Sve za Žene sajt nakon datuma kada je promena stupila na snagu, upotreba sajta ukazuje na vašu saglasnost sa novim uslovima.

REGISTRACIJA

Vi garantujete da:

Lični podaci koje dostavljate prilikom registracije su tačni i nisu zastareli, i da nisu podaci od neke druge osobe.

U slučaju promene o kojoj nije obavešten, Madam Fairy Shop ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu porudžbine odnosno isporuke proizvoda.

Vi ćete nas obavestiti o promeni ličnih podataka (e-mail adrese, adrese za dostavu, imena i prezimena) na e-mail adresu ili putem telefona:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

069 300 4018 


OGRANIČENJA

Slažete se da ćete sajt koristiti samo na legalan način i da nećete: prosledjivati viruse ili bilo koji tip materijala koji će narušiti funkcionalnost Sve za Žene sajta, pristup sajtu, kao i da nećete da prosledjujete materijal ili informacije uvredljivog karaktera ili koji čine štetu bilo kojoj trećoj strani.

Slažete se da ćete informacije na sajtu koristiti samo za ličnu upotrebu.

Zadržavamo pravo da suspendujemo, ograničimo ili ukinemo pristup sajtu u bilo kom trenutku bez prethodne najave, ako imamo razumno verovanje da ste prekršili bilo koji od ovih uslova korišćenja ili ako smatramo da je nalog lažan kao i njegovo ponašanje i upotreba na sajtu.

VAŠE OBAVEZE

Slažete se da ćete odmah obavestiti o bilo kojoj šteti urađenoj Vama ili našem sajtu, kroz upotrebu sajta ili korišćenjem materijala objavljenog na sajtu Sve za Žene.

LINKOVI TREĆIH STRANA

Ne snosimo odgovornost za upotrebu sajtova na koje upućuju naši linkovi. Postavljeni linkovi imaju prevashodno informativan karakter. Sajtovi na koje upućuju naši linkovi su uglavnom sajtovi u koje po nivou zaštite možete imati poverenja, ali ipak ste dužni da pročitate njihove uslove korišćenja pre bilo kakve upotrebe.

Mi ne odgovaramo ako se korišćenjem tog sajta Vama desi šteta, jer oni imaju svoje uslove korišćenja i nezavisni su od nas.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i slično), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Madam Fairy Shop ili drugih autora i brendova i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti Madam Fairy Shop.

Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Sve za Žene smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine.

Sve informacije dostupne na sajtu isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećoj strani.

Možete da prikazujete sadržaj Sve za Žene sajta na ekranu vašeg računara i da ga odštampate radi lične upotrebe.

Prepravkom ili distribucijom materijala sa Sve za Žene sajta, kao i nelegalno korišćenje kršite ovu saglasnost i prava intelektualne svojine.

PRIVATNOST

Madam Fairy Shop zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog Sajta da bi ispunio vaše zahteve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

Neke stranice ovog Sajta bi mogle pohranjivati određene pakete informacija poznate kao “cookies” (kolačići) na vašem računaru. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog Sajta posećena i koliko ljudi je posetilo.

Ova tehnologija ne skuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo svoj Sajt.

Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa Politikom privatnosti sadržanom na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

OGRANIČENJE NAŠE ODGOVORNOSTI

Pošto su informacije na Sve za Žene sajtu čisto informativnog karaktera, ne odgovaramo za štetu nastalu u svrhu ličnog rešavanja medicinskih problema.

Napominjemo da se uvek prvo konsultujete sa vašim dermatologom ili bilo kojim drugim kvalifikovanim lekarom pre upotrebe pojedinih proizvoda sa sajta Sve za Žene, ukoliko imate zdravstveni problem. Ako samo sumnjate da imate medicinski problem odmah kontaktirajte vašeg lekara, radi utvrđivanja uzroka vašeg problema.

Savetujemo odgovorno ponašanje u bezbednosnom smislu uvek pri upotrebi interneta i njegovih servisa. Mi radimo na konstantnom ažuriranju sajta u cilju obezbeđenja samog sadržaja i upada trećih lica sa strane. Pratimo sve dobre prakse obezbedjenja i radimo na sigurnosti 24 sata dnevno.

Ipak ne snosimo odgovornost za štetu napravljenu Vama, ako je šteta napravljena i samom Sve za Žene sajtu, a nismo bili u mogućnosti da sprečimo.

OPIS PROIZVODA

Prikazana pakovanja mogu da se razlikuju ukoliko je proizvođač promenio izgled pakovanja.

PRIMER: Earthly Body je menjao svoju ambalažu u skladu sa potrebama tržišta. Kod nas na stanju se mogu nalaziti proizvodi (KaHm kolekcija, Miracle Oil, Marrakesh X...) koje su i dalje u pređašnjim pakovanjima. Proizvodi su i dalje pod garancijom i nepromenjenog sastava (čuvaju se u kontrolisanim uslovima).

Fotografije proizvoda na sajtu su preuzete od samih proizvođača i urađene su u najboljoj mogućoj rezoluciji, ipak boja npr. četki može da varira od vaše računarske opreme (desktop, laptop, tablet, mobilni uređaj) sa koje poručujete proizvode.


PORUČIVANJE PROIZVODA

Trudimo se da što brže i češće ažuriramo stanje proizvoda dostupnih za poručivanje, ipak može da se desi da:

 1. Odredjene boje ili veličine nekog artikla koji ste naručili nemamo na stanju
 2. Određenog artikla koji ste naručili u opšte nemamo na stanju.

U tim slučajevima biće Vam ponuđen alternativni artikal ili možete da odustanete od porudžbine i da sačekate da se pojavi taj koji ste poručili.


REKLAMACIJE

Imate pravo na reklamaciju (zamenu) kupljenog proizvoda u slučaju da je:

 1. Ambalaža oštećena 
 2. Istekao je rok upotrebe.
 3. Isporučen je pogrešan proizvod u odnosu na onaj koji piše na vašoj porudžbenici (primljenu na vašu e-mail adresu).
 4. Jasno se vidi da je sadržaj neotvorenog proizvoda manji nego što piše na pakovanju.

Reklamaciju ste dužni da prijavite u roku od 48 sati od preuzimanja porudžbine na e-mail adresu ili telefonskim putem. 

Molim Vas da sačuvate račun koji ste dobili u pakovanju sa isporučenim proizvodom.

Prihvatamo samo reklamacije za proizvode naručene u našoj Sve za Žene prodavnici i ograđujemo se za iste artikle naručene na drugim prodajnim mestima.

U slučaju osnovanosti prigovora i njegovog prihvatanja od strane Madam Fairy Shop, a u skladu sa gore navedenim stavkama, imate pravo po sopstvenom izboru na:

 1. Zamenu za nov, ispravan isti proizvod.
 2. Vraćanju iznosa novca koji je naplaćen po računu.
 3. Zamenu za drugi proizvod.

U roku najkasnije od 15 dana, dobićete na adresu nov proizvod sa novim računom.

Troškove zamene proizvoda (vraćanja i ponovnog slanja putem kurirske službe) snosi Madam Fairy Shop.


ODUSTANAK OD UGOVORA


Imate pravo da odustanete od vaše porudžbine pre i posle isporuke.


ODUSTAJANJE PRE ISPORUKE PORUDŽBINE

Kupac šalje izjavu putem e-mail-a na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. da odustaje od poručene robe.


ODUSTAJANJE NAKON ISPORUČENE ROBE

Obaveštavamo vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS“, br. 62/2014 i 6/2016 – dr. zakon"), u daljem tekstu: Zakon, kupovina preko naše internet stranice svezazene.rs smatra se prodajom na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu definiše pravo kupca, koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti).

Kod ovakvog vida kupovine:

 • Kupac (Vi) ima pravo da se predomisli, odnosno da odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod uručen i to bez navođenja razloga za odustanak (npr. ukoliko se potrošaču ne dopada proizvod, koji objektivno nema nikakve nedostatke)
 • Prodavac (Madam Fairy Shop) ima obavezu da Vam predamo obrazac za odustanak (izjavu o odustanku) koja mora biti svojeručno potpisana.

Ukoliko ste preuzeli porudžbinu od kurirske službe imate 14 dana pravo da odustanete od kupovine i vratite robu.

Postupak je sledeći:

 1. Skinete Obrazac za Odustanak i Raskid Ugovora OVDE.
 2. Šaljete ispunjen i potpisan obrazac na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
 3. Žaljete neoštećenu i neupotrebljenu robu putem kurirske službe (vi plaćate isporuku)
 4. Obaveštavate nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona 069 300 4018

Prilikom vraćanja proizvoda, troškovi transporta padaju na teret kupca, a Madam Fairy Shop je u obavezi da izvrši povraćaj uplate, koju je primio od potrošača.

Madam Fairy Shop može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća od strane potrošača ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je robu poslao.

Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima i propratnom dokumentacijom (garantni list, uputstva, itd.), pri čemu se mora priložiti i originalni račun. Po prijemu utvrđuje se da li je uređaj oštećen kao i njegova ispravnost. Ukoliko se utvrdi da je uređaj neispravan ili oštećen krivicom kupca, usled neadekvatnog rukovanja, odbija se povraćaj novca, a troškove vraćanja snosi kupac.


ISPORUKA

Isporuka traje od 2-7 radnih dana.

Ako poručite u Petak vašu porudžbinu možete očekivati najranije u Ponedeljak.

Ako poručite tokom vikenda (Subota i Nedelja), vašu porudžbinu možete očekivati najranije u Utorak.


Potrudili smo se da izaberemo najprofesionalniju kurirsku službu, ali se ograđujemo od grešaka u njihovom radu (kašnjenje isporuke, oštećenog pakovanja...).

Ipak stojimo Vam na raspolaganju za rešavanje problema nastalih u komunikaciji sa kuriskom službom.

Posle predaje paketa vaše porudžbine kurirskoj službi dobićete sms poruku od Madam Fairy Shop sa kodom za praćenje pošiljke.

Pošiljku možete pratiti OVDE.

Posle naše potvrde da je Vaša porudžbina predata kurirskoj službi dužni ste:

 1. Da odgovorite na poziv kurira za dogovor oko vremena isporuke Vaše porudžbine.
 2. Da pregledate pakovanje da nije oštećeno ili raspakovano (prilikom prijema robe).

Kurirska služba ima obavezu 2 dana za redom da pokuša dostavu. Ukoliko ni jedan dan nista uspostavili kontakt i nije vam dostavljen paket, onda se paket vraća nama o našem trošku.

Ukoliko ste propustili telefonski poziv od kurirske službe, možete je kontaktirati na broj telefona koji će Vam izaći na identefikaciji, sa sms poruke ili na broj sa njihovog sajta.

Ukoliko ne možete da budete na vašoj adresi i da sačekate dostavu, možete izabrati i preuzimanje na najbližem Pakomatu.

Niste u obavezi da preuzmete paket od kurirske službe ako vidite da je paket oštećen, ali je potrebno da nam odmah javite o istom na broj telefona: 069 300 4018, kako bi mogli da uložimo žalbu i reklamiramo uslugu dostave.